EtusivuYritys Yhteystiedot Tuotteet Tilaus
 

 

Leimasinteollisuus Oy, perustettu 1975. Aloitimme saksalaisen Ernst Reiner GmbH & Co.KG:n tuotteiden edustajana Suomessa ja samaan aikaan aloitettiin perinteisten kumileimasinten valmistus tehtaallamme.

Oman tuotekehittelyn tuloksena syntyi Tip-Top ® pikaleimasin, kestovärjätty huipputuote. Leimasimen kahvat valmistetaan muovigranulaateista omilla ruiskupuristuskoneilla ja muoteilla. Kahvoja on 29 eri kokoa. On suuri etu olla riippumaton ulkomaisesta tuonnista ja siihen liittyvistä epävarmuustekijöistä. Lisäksi valmistamme suurempia kahvoja alumiinista mittojen mukaan.

Tip-Top pikaleimasinta toimitetaan myös vientiin Eurooppaan ja muualle maailmaan.

Yritys on osallistunut myös ulkomailla messuihin, näyttelyihin ja mainostaa alan erikoislehdissä globaalisti tuotteitaan.

Leimasinteollisuus Oy seuraa aktiivisesti elektronisten merkintälaitteiden kehitystä ja tuo maahan alan viimeisimpiä uutuustuotteita voidakseen vastata asiakkaidensa merkitsemistarpeisiin myös tulevaisuudessa.

Tervetuloa tutustumaan laajaan tuotevalikoimaamme!

Tervetuloa Leimasinteollisuus Oy:n jälleenmyyjäksi. Etsimme uusia jälleenmyyjiä eri paikkakunnille ympäri Suomea. Olipa yrityksesi alalla pitkään toiminut tai vasta alalle tuleva, niin ota yhteyttä!

Puh. (09) 148 1622
Fax (09) 148 1655
E-mail: myynti@leimasinteollisuus.fi